BVHlogo-

Airco

Koeling & luchtzuivering

Elektrotechiek Bernard Van Heule is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf (KOEL/VER/B-190140).  

Tevens is zaakvoerder Bernard Van Heule een gecertificeerd koeltechnieker (KOEL/AIB/E_08/T_I250512004).  

 

Elektrotechniek Bernard Van Heule installeerd in hoofdzaak het merk LG.  De keuze van LG is gekomen door de uitstekende kwaliteit van het product, de innovative technologie en het bijhorende hoge rendement.

 

LG heeft verschillende modellen in het gamma die tevens de lucht zuiveren door filters en ionisatie van de lucht. Daarnaast is er een nieuw model met air purifier technologie.

 

Voor de installatie en de opstart van het de airco gaat zaakvoerder Bernard Van Heule niet voor zoveel mogelijk installaties en zo snel mogelijk maar voor een degelijke opstart waarbij voldoende tijd wordt genomen voor de druktesten en het vaccumeren van de installatie. Hierdoor krijgt de klant een veel performanter toestel in de plaats en een toestel met  een veel lager elektrisch verbruik.  

 

Neem gerust contact op met Bernard Van Heule (bvh@etbvh.be of 0476/34 25 97) voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs om te luisteren naar uw noden en eventueel een gedetailleerde offerte op maat op te maken. 

BVH-airco

Vraag vrijblijvend een offerte of meer info!